Com en totes les xarxes. Una comunicació cuidada és un dels pilars per a la bona convivència en l’espai virtual. Precisament, en no disposar de la variable “presencial” de la comunicació, s’acostuma a incórrer en errors que danyen i que fins i tot arriben a anular la relació amb un contacte.
Si bé el perfil públic a Linkedin es crea basat en l’ètica social, quina finalitat són les relacions entre les persones en tots els àmbits del seu desenvolupament. En aquest cas l’ètica ofereix un marc de referència per a l’elaboració d’un perfil exclusivament professional. D’altra banda, Linkedin és una xarxa professional amb objectius molt específics i regles queés desitjable que siguin respectades per tots els membres amb la finalitat de presentar una imatge ètica d’ells mateixos.
Partint d’aquestes consideracions, el bloc d’Edith Pardo San Martín compendia una serie de tips, tenint en compte els alineaments ja existents sobre l’Etiqueta a la xarxa i aquells relacionats amb la imatge professional.
Partint de la premisa que els grans mitjans són tots presents a Linkedin aprofitant, precisament, les seves enormes virtuts, hom creu que la premsa de proximitat hi té també un important aparador. És important saber trobar el perfil de lector que interessa a cada publicació i fer-li arribar la informació que, sens dubte, serà del seu interès, creant converses, debats, etc. Recomano a gust aquest opuscle.