04/10/2023 El bloc de tendències sobre mitjans de proximitat

Àmbit d’Estratègia

L’Àmbit d’Estratègia de Mediàtic Communication està dirigit pel periodista i consultor Estanis Alcover i Martí, amb el suport de l’equip de professionals de Mediàtic, encapçalat pel seu CEO, Jordi Alcover i Quílez.

Mediàtic és partner de l’Associació de Mitjans d’Informació i Comunicació, i elabora per a aquesta entitat el Butlletí de la Premsa, que també és difós per l’Institut de la Comunicació de la Universitat de Barcelona (INCOM) i l’Associació Empresarial de Publicitat (antic Gremi). El Butlletí de la Premsa arriba nominalment a més de mil professionals de Comunicació, Publicitat, Màrqueting, Digital i Noves Eines. ElButlletí accepta publicitat.

L’Ambit d’Estratègia de Mediàtic pot  cobrir la majoria de les necessitats de comunicació de mitjans i petites empreses i administracions públiques locals,  esdevenint una eina eficaç basada en les necessitats específiques i adaptada a l’entorn real.  L’Àmbit d’Estratègia de Mediàtic exerceix funcions de consultoria i assessoria.

 


Estanis

Benvinguts al bloc d'Estanis Alcover sobre comunicació, premsa i món editorial, publicitat, màrqueting i publicitat. Google