Àmbit d’Estratègia

Portada » Àmbit d’Estratègia

L’Àmbit d’Estratègia de Mediàtic Communication fou fundat i dirigit pel periodista i consultor Estanis Alcover i Martí, amb el suport de l’equip de professionals de Mediàtic, encapçalat pel seu CEO, Jordi Alcover i Quílez.

Mediàtic ha estat, entre d’altres, partner de l’Associació de Mitjans d’Informació i Comunicació, per la qual va elaborar durant onze anys el Butlletí de la Premsa, que també era difós per l’Institut de la Comunicació de la Universitat de Barcelona (INCOM) i l’Associació Empresarial de Publicitat (antic Gremi). El Butlletí de la Premsa ha donat pas al portal estanis.cat, que arriba nominalment a prop de mil professionals de Comunicació, Publicitat, Màrqueting, Digital i Noves Eines. El portal  estanis.cat accepta publicitat.

L’Àmbit d’Estratègia de Mediàtic pot  cobrir la majoria de les necessitats de comunicació de mitjans i petites empreses i administracions públiques locals,  esdevenint una eina eficaç basada en les necessitats específiques i adaptada a l’entorn real.  L’Àmbit d’Estratègia de Mediàtic exerceix funcions de consultoria i assessoria.