Dijous, 6 de juny, s’obre a BCN un Congrés Internacional de Recerca en Comunicació que bat rècords

Dijous, 6 de juny, s’obre a BCN un Congrés Internacional de Recerca en Comunicació que bat rècords

El VII Congrés Internacional de Recerca en Comunicació, que es farà el dijous vinent, dia 6 de juny, a Barcelona, reunirà 58 comunicacions científiques de 104 autors i 33 universitats, batent tots els rècords de les edicions anteriors, en una jornada maratoniana dedicada a la divulgació de la recerca en aquest àmbit. L’organització del Congrés corre a càrrec de la Societat Catalana de Comunicació SCC), filial de l’Institut d’Estudis Catalans, que enguany commemora el quarantè aniversari dels seus inicis.

La sessió inaugural del Congrés –i de la XXXIV Conferència Anual de la SCC, simultània– estarà dedicada a la presentació de l’Estudi de Tendències Informatives de Prensa Ibérica, que analitza els continguts més consumits pels lectors i lectores dels diaris del grup i els més comentats a les seves xarxes socials. El Congrés es desenvoluparà durant tot el dia, a partir de les 9 h, a la seu de l’Institut d’Estudis Catalans

El rècord d’enguany en nombre de comunicacions, autors i universitats s’inscriu en la línia de creixement d’aquest esdeveniment amb vocació internacional, tant en termes quantitatius com qualitatius. Les comunicacions presentades al Congrés es publicaran posteriorment a “Comunicació: Revista de Recerca i d’Anàlisi”, o en la monografia del congrés, publicada per l’editorial acadèmica Tirant lo Blanch, la més prestigiosa del sector segons el SPI (Scholarly Publisher Indicator) del Consell Superior d’Investigacions Científiques.

Podeu demanar més informació en aquest enllaç.- BeMediàtic/Àmbit d’Estratègia (Il·lustració: Lo Campus diari)