Com la IA ajuda els periodistes a trobar notícies

Com la IA ajuda els periodistes a trobar notícies

La notícia la publica Stork, “Semafor Signals: com la IA ajuda els periodistes a trobar notícies”. Semafor empra intel·ligència artificial per millorar el descobriment de notícies per als periodistes. En un àmbit en què el torrent d’informació mai no cessa, el desafiament per als periodistes de mantenir-se a l’avantguarda del cicle de notícies és real i aclaparador. Aquí és on Semafor vol ser un far a les tèrboles aigües de la recopilació de notícies, recorrent a la intel·ligència artificial (IA) per dotar els seus periodistes de les eines necessàries per fer front a aquesta allau.

Semafor es vanta de ser la primera plataforma de notícies del món dissenyada per satisfer el moment en què ens trobem i utilitza intel·ligència artificial (IA) per ajudar els seus reporters a trobar històries. El producte Signals, de Semafor, empra intel·ligència artificial per buscar notícies de tota la web en diversos idiomes. L’eina d’intel·ligència artificial, anomenada MISO, identifica les històries que s’alineen amb les àrees de cobertura de Semafor i que probablement interessin els seus lectors. Després, els editors de Semafor decideixen quines històries incloure a Signals.

Semafor va sorgir el 2022, fundada per Ben Smith, un excolumnista de mitjans de The New York Times. Prioritza la cobertura sobre política, mitjans i tecnologia. En essència, Semafor utilitza MISO, una eina de cerca basada en intel·ligència artificial basada en el marc d’OpenAI i que utilitza el motor de cerca Bing de Microsoft. La capacitat de MISSO per analitzar el contingut en diversos idiomes permet als reporters de Semafor descobrir històries a tot el món. Trobareu més informació aquí.- Àmbit d’Estratègia