Èxit del III Fòrum de Talent en Comunicació de la UPF

Èxit del III Fòrum de Talent en Comunicació de la UPF

Dimarts passat, 7 de maig,  la Universitat Pompeu Fabra va celebrar el III Fòrum de Talent en Comunicació al campus del Poblenou. Un esdeveniment que té per objectiu unir les empreses i institucions que busquen talent UPF amb estudiants de l’àmbit de la comunicació (grau en Comunicació Audiovisual, del grau en Periodisme i grau en Publicitat i Relacions Públiques). El fòrum té com a objectiu d’apropar el món laboral als estudiants.

La jornada va organitzar-se al voltant de dos espais ben diferenciats: l’elevator pitch, on cadascuna de les empreses participants va realitzar una breu presentació (explicant qui són i què poden oferir als estudiants) i l’espai de networking, on estudiants i representants de les empreses van poder interactuar i intercanviar necessitats i opinions. La primera part es va dur a terme a l’Auditori, mentre que la segona es va fer a la Sala Aranyó.

En aquesta edició van participar un total de deu empreses: Agència Catalana de Notícies, ClickSound, GRUP MEDIAPRO, Junior Report, LA MIRA, LLYC, RAC1, Rakuten TV, RTVE CATALUNYA i TIME OUT. I més de cent estudiants. Concretament, se’n van poder comptabilitzar 116.

Els estudiants assistents eren majoritàriament del grau en Periodisme, del grau en Publicitat i Relacions Públiques i del grau en Comunicació Audiovisual, tot i que també n’hi havia algun del grau en Administració i Direcció d’Empreses, de Global Studies i del minor en Creació i Pràctica Cultural.- BeMediàtic/Àmbit d’Estratègia (Il·lustració: UPF)