La revista italiana Business People obre edició impresa (i digital) a Espanya

La revista italiana Business People obre edició impresa (i digital) a Espanya

Business People és una revista mensual d’informació econòmica i empresarial de Duesse Comunication que ara arriba a l’estat espanyol després de consolidar-se a Itàlia. Segons l’editora, “d’empresa a empresa i d’empresa a consumidor, digital i en paper s’elabora el contingut que Duesse Communication Italia (originalment Editorial Duesse) ofereix des del 1992 a una àmplia audiència. Amb seu a Milà, disposen de revistes especialitzades en diversos sectors: Best Movie, la revista mensual per als amants del cinema més difosa a Itàlia; Business People, la revista d’economia i estil de vida, destinada a una audiència d’empresaris/gerents i més i que ara arriba a Espanya; Voilà, una publicació per a les dones que volen agradar-se i agradar-se; Best Streaming, l’última de les seves publicacions, és el suplement a Best Movie dedicat als continguts sota demanda, disponibles a les plataformes digitals.

Al mateix temps, l’editora va anar construint i enriquint la seva “ànima” digital, amb llocs vinculats a totes les publicacions amb les seves relatives xarxes socials (e-duesse.it – beautybiz.it – bestmovie.it – businesspeople.it), capaces d’ampliar i diversificar l’audiència de referència de cada sector. Avui dia, Duesse Communication és una galàxia composta de revistes i realitats digitals, que compta amb una història de professionalisme de gairebé trenta anys.

Bussines People arriba aquest mes a l’estat espanyol després d’haver-se consolidat a Itàlia durant divuit anys. El llançament comptarà tant com amb la versió a paper com amb la seva pròpia pàgina web. La revista, el públic objectiu de la qual abasta dels 35 als 55 anys, es focalitzarà en els homes i dones que estan darrere de l’empresa. A més, compta amb la seva pròpia aplicació, la mateixa que es podrà descarregar gratuïtament a App Store i Google Play.

Business People que, segons els seus editors, és dirigida “als professionals que busquen una interpretació moderna de l’economia i disposen d’arguments guanyadors a la feina”, també disposarà d’especials mensuals per augmentar la informació especialitzada, que s’aniran anunciant ben aviat. El primer número de Business People, ja disponible en versió digital, té en portada el president de LaLiga, Javier Tebas i arriba als quioscos el pròxim 10 d’abril amb una edició que aborda temes com la jornada laboral de quatre dies, no sense deixar passar per alt un recorregut per les multinacionals que aquest 2024 celebren el centenari, entre altres aspectes.- BeMediàtic/Àmbit d’Estratègia (Il·lustració: Business People)