Neix “Periodisme IA”, una guia per a periodistes i mitjans de comunicació

Neix “Periodisme IA”, una guia per a periodistes i mitjans de comunicació

Telecom Argentina a través del seu programa Redacciones 5G ha presentat “Periodismo IA“, una guia digital destinada a revolucionar el camp periodístic mitjançant la integració d’intel·ligència artificial. Aquest innovador recurs, concebut per Álvaro Liuzzi, expert en mitjans digitals i membre destacat de Redacciones 5G, no només explora la història d’aquesta tecnologia i el seu impacte a la indústria mediàtica global i local, sinó que també detalla els aspectes essencials per incorporar eficaçment a la producció i difusió de notícies.

“Periodisme IA” emergeix en un moment crucial, on la intel·ligència artificial s’ha integrat de manera massiva a diversos sectors, incloent-hi el periodisme. Martín Güemes, que està a càrrec d’explorar agents amb IA per a atenció al públic, subratlla la importància de guies com aquesta per assegurar una integració informada i compromesa amb la qualitat periodística.

Amb “Periodisme IA”, Telecom demostra el seu compromís amb un periodisme modern, reflexiu i adaptat a les exigències del segle XXI. Per a més detalls sobre aquesta iniciativa innovadora, visiteu Redaccions 5G de Telecom Argentina i descobriu com la intel·ligència artificial està redefinint el futur de les notícies.- BeMediàtic/Àmbit d’Estratègia (Il·lustració: Telecom A.)