Extensions d’IA que no han de faltar al navegador d’un editor de premsa local

Extensions d’IA que no han de faltar al navegador d’un editor de premsa local

Ho publica Bussines Insider. Hi ha dues increïbles extensions d’IA per utilitzar al  navegador d’editors i periodistes locals amb què es pot fer de tot i sense necessitat d’entrar a cadascun dels programes. Dues eines per estalviar molt de temps i convertir de debò l’ordinador en un gestor IA per a tota mena de tasques personals i laborals. El prestigiós mitjà diu que al·lucinen quan es proven i es facin servir: Prompter i HARPA. Són, a més, extensions compatibles amb els principals navegadors, així que en només uns clics es poden tenir disponibles en tot moment, a la xarxa o fora, ja siguin documents i imatges, per exemple.

Prompter és una nova eina dissenyada per als qui treballen amb models de llenguatge de l’IA de manera regular. Aquesta extensió actua com una solució integral per a la gestió i optimització de prompts, permetent perfeccionar les interaccions amb la IA de manera eficient.

HARPA AI és una extensió versàtil que utilitza tecnologies d’IA avançades, com GPT-3, GPT-4 o Gemini (cal elegir quina es vol per defecte), per realitzar una àmplia gamma de tasques directament des del  navegador.

Amplieu la informació des d’aquest enllaç.- Be mediàtic/Àmbit d’Estratègia (Il·lustració: Harpa.AI)