Inflection Pi, una alternativa visualment més atractiva i més “amable i solidària” que ChatGPT

Inflection Pi, una alternativa visualment més atractiva i més “amable i solidària” que ChatGPT

Ho escriu Rubén Chicharro a Hipertextual. Inflection Pi és la IA gratuïta que amenaça ChatGPT. Es tracta d’un chatbot que destaca per la seva senzillesa, però també per les seves capacitats. Arriba, fins i tot, a acostar-se molt a la potència del model d’OpenAI i, a més, ja està disponible i de franc. Està disponible en una versió web, així com a iOS o Android. El chatbot també s’integra en plataformes com WhatsApp, Instagram o Facebook, per poder fer preguntes d’una manera més intuïtiva.

Des d’Inflection AI, l’empresa darrere de Pi, asseguren que el seu model de llenguatge ha estat entrenat amb un 40% menys de capacitat de còmput del qual OpenAI ha fet servir per entrar a ChatGPT i que, així i tot, igualen la IA desenvolupada per la companyia de Sam Altman en molts aspectes. Però hi ha una diferència important enfront del popular chatbot impulsat per GPT-3.5 i GPT-4.

Inflection Pi destaca per ser una IA “amable i solidària”, encara que el mateix chatbot afirma que no és capaç de sentir emocions. El que fa aquest model d’intel·ligència artificial és ajudar els usuaris que el fan servir “a processar pensaments i sentiments”, així com “a prendre decisions difícils a través de la conversa”, segons la informació de Chicharro a Hipertextual.

De fet, qualsevol persona pot fer servir la IA únicament per a converses, ja que les respostes de Inflection Pi són, en certa manera, amigables i una mica més naturals que les que obtenim amb ChatGPT. Més informació en aquest enllaç. – BeMediàtic/Àmbit d’Estratègia (Il·lustració: Tarun Joshi/Linkedein)