Trenta dues editores associades a  Axel Springer emprenen accions legals contra Google i ELON MUSK DEMANDA A OPEN AI

Trenta dues editores associades a  Axel Springer emprenen accions legals contra Google i ELON MUSK DEMANDA A OPEN AI

Desenes d’empreses de mitjans de comunicació associades a l’editorial alemanya Axel Springer han demandat el gegant nord-americà d’Internet Google per un presumpte comportament contrari a la competència en la publicitat en línia. Els despatxos d’advocats dels demandants, Geradin Partners i Stek, van anunciar ahir, dimecres, que el grup hauria de pagar 2.300 milions d’euros per compensar les pèrdues incorregudes.

Per donar suport a les seves afirmacions, les trenta dues empreses demandants es van referir a una multa de 220 milions d’euros que França havia imposat a Google el 2021 per una presumpta mala conducta en el negoci “Ad Tech”. La UE també s’està plantejant obligar la filial Alphabet a vendre aquesta divisió. L’empresa sempre ha negat les acusacions.

Elon Musk i l’OPEN AI: D’altra banda, Elon Musk demanda a OpenAI i al CEO Sam Altman, al·legant la traïció del seu objectiu de beneficiar la humanitat. Musk afirma Musk que quan va finançar la creació d’OpenAI, va aconseguir un acord amb Altman i Greg Brockman, el president, per mantenir l’empresa d’IA com una organització sense ànim de lucre que desenvoluparia tecnologia en benefici del públic.- Àmbit d’Estratègia